Skip to content

montaža održavanje video portafon

3M&ŽB d.o.o. nudi Vam kompletnu uslugu projektiranja , montaže , ugradnje , servis i održavanje sustava video nadzora, alarmnih sustava, video portafona , tehničke zaštite kao i sustava pametne kuće u Vašem poslovnom ili privatnom prostoru.  Kompletna rješenja i usluge za dom, apartman ili hotel.

Djelatnosti: 

  • Video nadzor – Nadzorni sustav
  • Protuprovalna zaštita – alarmni sustavi
  • Video portafoni
  • Sustavi pametnih kuća
  • Savjetovanje
  • Procjena ugroženosti
  • Projektiranje sustava tehničke zaštite
  • Ugradnja sustava tehničke zaštite
  • Servis i održavanje
  • Rijeka, Istra, Krk, Gorski Kotar

Nudimo profesionalnu, prijatnu i sigurnu suradnju koja se temelji na poštovanju dogovorenog. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim rokovima. Ako trebate pouzdane, profesionalne i adekvatne majstore za izvedbu Vaših upita, kontaktirajte nas, a mi vam garantiramo uspješnu, brzu i kvalitetnu realizaciju svih Vaših upita.
Možemo vam ponuditi rješenje “ključ u ruke” po pitanju zaštite vašeg poslovnog i životnog prostora.

Obratite nam se s povjerenjem. 
Kontakt:
3M&ŽB d.o.o.
Kozala 77C
51000 Rijeka
email: mitja@3mzb.hr
mob: 00385916439177

portafonija – video portafon

Portafonski sustav omogućuje  dvosmjernu komunikaciju među korisnicima. Interkom sustavi također omogućuju stanarima zgrada da posjetiteljima omoguće pristup posjedu otvaranjem vrata. Iako se interfonski sustavi mogu koristiti za mnoge primjene, njihova je primarna svrha omogućiti komunikaciju i pristup posjedu.

Uz standradne dijelove sustava, moderni mrežni portafonski sustavi također imaju opciju upravljanja pomoću aplikacije preko smartphone uređaja. Korisnik može putem videokamere u svakom trenutku vidjeti osobu koja mu se nalazi ispred ulaza i otvoriti mu vrata bez pristupa unutarnjoj jedinici.

video intercom hikvision • https://3mzb.hr

KOMPONENTE INTERFONSKOG SUSTAVA – video portafon

Bazna stanica (vanjska jedinica)

Bazna stanica, koja se ponekad naziva i ‘glavna stanica’, glavna je komponenta interkom sustava. Ugrađuje se na ulazu u objekt i omogućuje pozivanje unutarnje jedinice te komunikaciju sa stanarima unutar objekta.

Kao središnji dio interkom sustava, bazna stanica kontrolira cijeli sustav. Instalirana na ulazu u posjed, bazna stanica mora biti spojena na napajanje, bravu za otvaranje vrata i svaku podstanicu. Vanjska jedinica spojena s untarnjim žičano ili bežično

Bazna stanica ima ugađena pozivno tipkalo te mikrofon i zvučnik za komunikaciju s ukućanima. Također, sve veća je potražnja za video  portafonskim sustavima kod kojih vanjska jedinica ima ugrađenu kameru.

Unutarnja jedinica

Unutarne jedinice interfonskog sustava omogućuju stanarima unutar zgrade komunikaciju s posjetiteljima izvan zgrade. Oni također omogućuju stanarima da posjetiteljima omoguće pristup posjedu putem gumba za otvaranje vrata. Unutarnje jedinice se satoje od slušalice i tipkala za otvaranje vrata ili video ekrana osjetljivog na dodir u slučaju sustava s ugrađenom kamerom za videopoziv. Danas neki  moderni interkom sustavi dobacuju nunutarnje jedinice i umjesto toga se oslanjaju na smartphone uređaje kao zamjenu. Ne samo da to omogućava stanarima da otvore vrata gdje god se nalazili, već im omogućuje i da vide tko je na vratima putem video poziva uživo.

VRSTE SUSTAVA – video portafon

Krobel u ponudi ima žičane (mrežne i two-wire) i bežične portafonske sutave. Dok se žičani koriste uglavnom za složenije sustave u kojima je potreban veći stupanje sigurnosti i više unutarnjih jedinica (poslovni prostori, stambene zgrade…), bežični sustavi se zbog jednostavnosti instalacije uglavnom koriste kod kuća i manjih poslovnih objekata.

video portafon • https://3mzb.hr

IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I ELABORATA – video portafon

Nudimo usluge izrade projektne dokumentacije i elaborata u skladu sa svim zakonskom regulativama i normama.

Ukoliko ste zainteresirani za implementaciju nekog od navedenih rješenja ili imate neka dodatna pitanja vezana za ovu temu, slobodno nas kontaktirajte na telefon 00385916439177